Home Brandstoffen
Brandstoffen PDF Print E-mail

 

Brandstoffen

BP Ultimate

BP Ultimate is speciaal gemaakt om uw motor zo soepel en efficiént mogelijk te laten lopen. Daarnaast beschermt BP Ultimate uw motor ook tegen vervuiling, vermindert het de effecten van slijtage en gaat het de opbouw van corrosie tegen. De speciale formule van BP Ultimate vermindert tevens de wrijving in uw motor.

BP Ultimate Ongelood 98

Uw motor werkt efficiénter en dat betekent meer kilometers per tank.

Voor meer informatie klik hier.

BP Ultimate Diesel

Tot vier keer meer reinigingskracht!. Daarvoor kiest u BP Ultimate Diesel.

Voor meer informatie klik hier.

Hoe zuinig rijdt u?

Test uw rijgedrag in verschillende omstandigheden en zie hoe u brandstof bespaart. Klik hier om naar de test te gaan.

BP LPG Autogas, een goed alternatief

Autogas kan ook voor uw auto een uitstekend alternatief zijn. Maar wat is het nu precies? Autogas of LPG is een mengsel van propaan en butaan in wisselende verhoudingen dat onder druk vloeibaar wordt gemaakt. Het wordt als vloeistof getankt bij een van onze gas tankstations, maar komt als gas in uw motor. Autogas verbrandt daardoor vollediger dan benzine of diesel en veroorzaakt dus minder schadelijke uitlaatgassen.

Bij de verbranding van autogas komen vrijwel geen koolmonoxide (CO) en stikstofoxiden (NOx) vrij. Verder produceert autogas volgens Milieucentraal ruim 10% minder kooldioxide (CO2) dan benzine. Autogas is als autobrandstof het minst schadelijk voor het milieu.

 

 

Actie van de maand

Wij feliciteren de 20 winnaars van de voorlopig laatste trekking.

Nieuwsbrief

Tankstation Heuthorst verstuurt eens in de zoveel tijd een nieuwsbrief met allerlei interessante acties en informatie. Meldt u zich er hier voor aan.