Home Carwash
Carwash PDF Print E-mail

Wij beschikken over een nieuwe "Rollover" wasstraat. Deze machine is de snelste en meeste uitgebreide machine op de huidige markt. Met vier borstels en zes drogers (de vorige machine had drie borstels en drie drogers) is het was- en droogresultaat nog beter dan de vorige machine. In minder dan drie minuten is uw auto weer als nieuw.

Door onze extra service proberen ons te onderscheiden, zo hebben wij:

 • Full-service wassen:
  • Dinsdag van 10:00-16:00 uur. (Senioren VIP wasdag)
  • Zaterdag van 08:00-19:00 uur. (Een van onze collega's staat klaar om uw auto een speciale voorbereiding te geven voordat uw auto de wasstraat in gaat)
 • Insecten/velgen reiniger en hogedruk voorwassen is gratis.

Wassen voor zakelijke klanten

Door de laatste uitbreiding is onze wasstraat in staat bedrijfsbussen van 2,80 meter hoogte en 8,20 lengte te wassen. Zo is uw bus al gereinigd voor €10,00. Om het extra interessant te maken hebben we de Cashkaart en Multi-kaart. Met deze kaarten kunt u meerdere malen uw bus of auto laten wassen. Dit scheelt weer administratieve rompslomp.

Onze wasstraat is op de volgende tijden geopend:

 • Maandag t/m vrijdag van 07:00-19:45 uur.
 • Zaterdag van 08:00-18:45 uur.
 • Zondag van 08:00-17:45 uur.

Wasboxen: 24 uur per dag geopend

Ons station is voorzien van 2 overdekte en 1 onoverdekte wasbox. Onderstaand een korte uitleg van programma's van onze wasboxen.

U begint met:

 1. Insect/velgenreiniger:
  Nevel de auto geheel in, zodat het smeer en vuil kan losweken.
 2. Hogedruk wassen:
  Gebruik de spuitlans, er komt water met schuim. Dit om het grove vuil van de auto te verwijden. (Het is belangrijk dat u eerst de auto afspuit, voordat u met de schuimborstel gaat werken. Dit om krassen op de auto te voorkomen. Het is niet handig om een auto vol met zand, direct met de borstel schoon te maken!)
 3. Borstelwassen:
  Met shampoo en de borstel maakt u de auto schoon.
 4. Spoelen:
  Nadat u de auto heeft gewassen, kunt u de auto afspuiten met de spuitlans. Er komt alleen water uit. Zorg ervoor dat alle shampoo van de auto is verwijderd.
 5. Hete Wax:
  Met de spuitlans wordt met lage druk Hete wax toegevoegd. De wax zorgt voor extra bescherming voor de laklaag. Tevens geeft Hete Wax extra bescherming tegen UV-licht en aanslag van insecten en ander vuil.
 6. Vlekvrij naspoelen:
  Dit is gedestilleerd water. Alle toevoegingen zoals kalk, ijzer, zand en andere stoffen, zijn onttrokken door onze Osmose-installatie. U gebruikt deze functie als laatste. Door dit water te gebruiken zal de auto vlekvrij opdrogen. Dus gewoon wegrijden en op laten drogen. Zemen is niet meer nodig!
 

Actie van de maand

Wij feliciteren de 20 winnaars van de voorlopig laatste trekking.

Nieuwsbrief

Tankstation Heuthorst verstuurt eens in de zoveel tijd een nieuwsbrief met allerlei interessante acties en informatie. Meldt u zich er hier voor aan.